Откриване на тръби и кабели

ПроКанал ЕООД разполага с прецизна и съвременна техника на световни производители, за откриване на тръби и откриване на кабели.

Откриването на тръби и кабели вече не е мит

ПроКанал ЕООД е една от малкото фирми на пазара на ВиК услуги, която предлага откриване на тръби и кабели, както в земята, така и във вашия дом, офис, склад, промишлено помещение или др.

Нашите скенери за стена са последно поколение и работят с точност до 0.1 мм и проникване до 15 см, показващи точното място и дълбочина на която се намира електрическия кабел или тръба.

За откриване на подземни комуникационни кабели, електропроводи, тръбопроводи и канализационни тръби, използваме радиочестотни локатори с дълбочина на проникване до 4,8 м.

Откриване на тръби и кабели от ПроКанал ЕООД

Откриване на тръби и кабели от ПроКанал ЕООД

Ние можем точно да локализираме:

  • Газопровод – ако има тракерен проводник
  • Електропровод
  • Комуникационни кабели (телефон, кабелна и сателитна телевизия)
  • Оптични кабели – ако са покрити с метал
  • Тръбопроводи, канализационни и дренажни тръби

Откриването на подземни кабели и тръби е много специфично и строго индивидуално –  зависи от мястото, терена и условията, при които трябва да се работи. Например комуникационните кабели се намират чрез подаване на радиочестотни сигнали към линията.

Преносим приемник, сканира линията отгоре и  отчита тези сигнали.

Можем също така да използваме EMF локализиране за откриване на тръби, които не са електро проводими, като например канализационни тръби и водостоци или дренажни тръби, стига да имаме достъп до единия край на тръбата.

Ако тръбите са с по-голям диаметър, можем да използваме други подобни методи за да ги открием, като например да вкараме камери за видеонаблюдение или с помощта на сонди.

Ако се нуждаете от откриване на тръби, откриване на кабели и др., моля свържете с нас, тъй като всеки случай е различен и трябва да бъде обсъден отделно.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Обадете се на тел.: +359 877 336 025

Предлагани услуги

Свържете се с нас

  • +359 877 336 025

Плащане

За удобство на нашите клиенти, разполагаме с ПОС терминал за приемане на плащания с карта.


Абонамент за бюлетина



    Имате запушен канал, скрит теч или ВиК авария?

    Оставете Вашите грижи на нас!

    error: Защитено съдържание!
    Call Now Button