За нас

ПроКанал ЕООД - професионалист в предоставянето на канализационни и ВиК услуги

Ние, специалистите на ПроКанал ЕООД, бързо и качествено ще се погрижим за Вашите проблеми. Специализираната ни техника и добре обученият ни персонал са винаги на разположение на територията на град София. Вие можете да разчитате на нашата експертиза при възникнал проблем с Вашата канализация. Мотото ни е: „За нас няма невъзможни неща!“ и се стараем да го следваме в комбинация с бързо, чисто, качествено изпълнение на поръчките. Работим на територията на София и населени места в близост от 50 км.

ПроКанал ЕООД е професионалист в предоставянето на канализационни услуги от всякакъв тип, като разполага с богат опит и качествено оборудване. Специализираната фирма предлага услуги за отпушване на канали в София, както и на тоалетни, мивки, сифони, кухни, шахти, мазета, улуци и много други.ПроКанал ЕООД е професионалист в предоставянето на канализационни услуги от всякакъв тип, като разполага с богат опит и качествено оборудване. Специализираната фирма предлага услуги за отпушване на канали в София, както и на тоалетни, мивки, сифони, кухни, шахти, мазета, улуци и много други.

Разполагаме с техника, знания, умения, адаптивност и гъвкавост, които са ясен предиктор за висококачествено изпълнение на услугите, които предлагаме. Това ни прави доверен и предпочитан партньор от частни и корпоративни клиенти.

Ние сме лидер на пазара за висококачествени ВиК услуги, в частност – услугите по отпушване на канали. За нас е важно и приоритетно клиентите ни да са доволни от получените услуги. Затова сме си поставили високи цели и критерии, които всеки ден се стараем да покриваме и усъвършенстваме.

Част от нашата техника

Малка част от нашата техника

Най-главните сред тях са:

  • Професионализъм
  • Разумни и достъпни цени
  • Високо качество на предоставените услуги
  • Коректност
  • Бързо изпълнение

 

Множество домакинства, фабрики, хотели, комплекси, ресторанти, офиси, сгради и други, ни се доверяват и се възползват от нашите висококачествени и професионални ВиК услуги за отпушване на канали от всякакъв тип. Наред с това, ние изпълняваме държавни поръчки, предоставяйки решения за проблеми, свързани с канализациите на детски градини, училища и цялостната канализационна инфраструктура на град София.

Можете да разчитате на нашите експертни познания, ако Ви сполети авария, свързана със запушени канали, и препаратите, продавани  по магазините не Ви помогнат. Ние много добре знаем колко неприятна и дори възмутителна е ситуацията, в която канализацията във Вашия дом или офис реши да Ви създаде допълнителни грижи. Не е нужно да търсите в Google решение за проблема. Потърсете го при нас!

Свържете се с нас при всеки възникнал проблем с канализация, запушени мивки, запушени сифони, запушени тоалетни, септични ями и други. Нашите екипи ще се отзоват в рамките на един работен ден.

След подаване на заявка по телефон, бъдете уверени, че нашите специалисти ще решат Вашия проблем за максимално кратко време, с голямо внимание и прецизност. Ние разполагаме с модерно ВиК оборудване и всичко необходимо, за да бъдем Ваши доверени партньори по пътя към Вашето спокойствие.

След тези всички години опит, стигнахме до извода, че нерешими проблеми, свързани с канализацията – няма!

Имате запушен канал, скрит теч или ВиК авария?

Оставете Вашите грижи на нас!

error: Защитено съдържание!
Call Now Button