Видеодиагностика на канали

ПроКанал ЕООД разполага с техника за видеодиагностика на канали и наблюдение от най-високо качество

Видеодиагностика на канали не е просто услуга, лукс или суета

Видеодиагностика на канали е най-добрият начин за установяване на пълното състояние на Вашите тръби и канали. Това е ключов момент преди вземането на адекватно решение за бъдещото разрешаване на проблема със запушените канали.

Видеодиагностика на канали е услуга, която съчетава в себе си модерно оборудване, опитът на обучени специалисти и точност при измерване на щетите.

Видеодиагностика на канали от ПроКанал ЕООД

Видеодиагностика на канали от ПроКанал ЕООД

Видеодиагностика на канали

Няма нищо по-успокояващо и вдъхващо доверие от това да поръчате видеодиагностика на канали и да Ви посети опитен специалист, да спази работния етикет, да извади висококачествено оборудване и да Ви покаже черно на бяло къде е проблемът.

Видеодиагностика на канали е услуга, която ще Ви остави доволни от направения избор.

Благодарение на модерната си техника, ние имаме възможността да извършим видеодиагностика на канали с максимална точност в реално време.

Професионалните ни камери за видеодиагностика на канали могат да инспектират канали с диаметри на тръбите – от ø 40 до ø 1500.

Като част от репертоара на нашето оборудване са:

Бутащи HD-камери със 120° ъгъл и zoom опциа за тръби от – ø 40 до ø 300. Камерите ни за видеодиагностика на канали предоставят възможност за пълен запис и снимки с дължина до 50 м.

Роботизирани радиоуправляеми HD камери, с 12 мегапиксела и 360° ъгъл, zoom, показващи метрите за видеодиагностика на канали и тръби от ø 300 до ø 1500. Отново тези камери разполагат с опция за видеоклип и заснемане с дължина до 160 м.

Трябва ви видеодиагностика на канали?

Оставете Вашите грижи на нас!

Ползи от видеодиагностика на канали

Услугата за видеодиагностика на канали дава възможност на екипа ни да идентифицира истинските причини за запушването на канала. По този начин можем да вземем най-правилното решение за процедурата по отпушване на канали.

Видеодиагностика на канали цели не само определяне на проблема, но и неговата превенция.

След извършената видеодиагностика на канали нашият екип от специалисти ще Ви даде най-подходящите съвети за това как да предпазите каналите си от бъдещо запушване.

След направената видеодиагностика на канали ще Ви бъде предоставена USB флаш памет с пълен запис от извършената видеодиагностика на канали.

Видеоинспекция на канали е услуга, която е особено подходяща при:

  • Аварийно отпушване на канал – ние бързо ще Ви посетим, ще идентифицираме проблема и ще го решим. Нашият екип не изисква допълнителна такса при аварийно повикване. Абсолютно Ви влизаме в положението, защото всеки ден ставаме свидетели на аварийни ситуации. Те определено могат да изкарат всеки човек от емоционално равновесие и да предизвикат верига от неприятни преживявания. Затова нашият екип се стреми бързо, качествено и на добра цена да Ви помогне чрез видеодиагностика на канали и отпушване на канали.
  • Чести проблеми със запушване на канали – понякога отпушване на канали не е достатъчно решение на Вашите проблеми. В такива случаи е важно за нас да разберем откъде идват Вашите хронични проблеми с каналите чрез видеодиагностика на канали и да Ви помогнем да ги решите веднъж завинаги. Това се осъществява благодарение на модерното оборудване при видеодиагностика на канали.

Екипът на ПроКанал ЕООД е Вашият доверен партньор, когато искате да разберете всичко за проблемите Ви със запушените канали чрез видеодиагностика на канали.

Ние не само ще установим и решим Вашия проблем. Ние ще Ви дадем ценни съвети, които ще Ви помогнат занапред… за да не попадате отново в същата неприятна ситуация, изискваща видеодиагностика на канали.

Не оставяйте запушените канали за утре. Свържете се с нас и запазете своя час за видеодиагностика на канали.

Ние Ви гарантираме, че ще се отзовем бързо и ще Ви помогнем с нашата видеодиагностика на канали без да Ви поставяме в неудобни ситуации.

Вие получавате 20% отстъпка от услугата по видеодиагностика на канали, ако се свързвате с нас от името на държавно учреждение, детска градина или сте корпоративен клиент.

Имате запушен канал, скрит теч или ВиК авария?

Оставете Вашите грижи на нас!

error: Защитено съдържание!
Call Now Button