Почистване на канали

ПроКанал ЕООД разполага с богат набор въртящи дюзи и различни накрайници и ще почисти Вашия канал, качествено и дългосрочно

Професионално почистване на канали

Колко всъщност досадно и… мръсно звучи словосъчетанието „почистване на канали“?

Без колебание отговаряме: Много.

Често си представяме една тънка метална тел, с която ровим в съответния канал. А това, което изваждаме дори не ни се иска да поглеждаме. Уви, няма как. Хванали сме се на хорото и трябва да довършим започнатото почистване на канали.

Признаваме си – едно почистване на канали наистина е мъчително, ако си го представяте именно по този начин. Как бихте погледнали обаче на едно почистване на канали, ако Ви кажем, че не е нужно да бъркате и ровите в канала, за да го почистите?

Вече има достатъчно модерни машини, които бързо, качествено и дискретно извършват почистване на канали. Дори няма да разберете кога процесът по почистване на канали е приключил.

Защо е нужно да се извършва профилактично почистване на канали?

При ежедневната експлоатация на канала, в него попадат множество материали. Някои от тях са разградими, други – не чак толкова. Напълно възможно е в отходните води да попадат отпадъци като чакъл, шума, пясък, клони, коси, тампони, превръзки, мокри кърпички, мазнини, памук и много други).

При някои случаи косите са достатъчен повод за иницииране на почистване на канали. Всички тези материали се натрупват и отлагат в канализацията, което затруднява нейната проводимост.

Най-чести са натрупванията на мазнини по водопроводните тръби и утаяването на инертни материали по дъното на канала. Малцина се замислят, че ако не се извърши почистване на канали, това намалява диаметъра на канала и увеличава челното съпротивление.

Какво следва? Следва покачване нивото на водата в канала, което може да доведе до запушване на канала. Едно запушване на канала е възможно да не се реши само с продаваните в магазина препарати за отпушване на канали.

Нуждаете се от почистване на канали?

Оставете Вашите грижи на нас!

Всяко почистване на канали е една превантивна мярка, която предпазва

Вашия канал от бъдещо сериозно запушване. Почистване на канали Ви спестява неудобството и дискомфорта от едно аварийно отпушване на канал. Тогава мерките, които ще трябва да бъдат взети за отпушване на канали биха били много по-сложни и много по-скъпи.

Ние сме наясно, че в момента сте спокойни и сигурно си мислете, че точно на Вас няма да Ви се случи. Но запушеният канал е най-разпространеният ВиК проблем, който сполита всяко едно домакинство – рано или късно.

Вземете навременни мерки и се погрижете за Вашите канали с услугата за почистване на канали.

Какво представлява услугата по почистване на канали?

Услугата по почистване на канали е профилактика, при която се прилага почистване на канали посредством водна струя под високо налягане. Благодарение на модерното ни машинно оборудване, ние отстраняваме отлагания и наноси от всякакъв вид, като сме доказали от практиката си, че нищо не може да ни се опре при едно почистване на канали.

Освен това, ние разполагаме с репертоар от различни въртящи дюзи и накрайници, чрез които осъществяваме почистване на канали – професионално, удобно и бързо.

За пореден път Ви препоръчваме – оставете мръсната работа на нас. Ние знаем колко е ценно Вашето време и затова ще почистим Вашите канали в кратки срокове, професионално и без бъдещи усложнения.

Изберете екипа от специалисти на ПроКанал ЕООД. Ние ще Ви избавим от битовите проблеми, за да можете да се съсредоточите над истински важните неща за Вас.

Специално за Вас предоставяме 20% отстъпка, ако сте корпоративен клиент или се свързвате с нас от името на държавно учреждение или детска градина.

Побързайте и запазете своя час за почистване на канали. Не чакайте да стане прекалено късно!

Имате запушен канал, скрит теч или ВиК авария?

Оставете Вашите грижи на нас!

error: Защитено съдържание!
Call Now Button