Откриване на влага

Откриване на влага… Представете си шока, който Ви връхлита, когато виждате влага там, където не трябва. Всички знаем, че когато това се случи, ремонтът е в кърпа вързан. Не можете да избягате.

Тук идва моментът, в който се питате: А откъде идва тази влага?

Вариантите са много. И трудно ще ги установите сами. Особено когато разполагате само със сетивата си. Гледате, гледате… мислите и се оказва, че до какъвто и извод да стигнете – той си остава просто предположение.

Може да са съседите. Може да е покривът. Може да са водопроводните тръби. Може строителите да са си оставили ръцете, дограмата Ви да прави конденз, някои от компоненти на ВиК системата да има дефект… Истината е, че причините са много, а резултатът – само един: избиване на влага.

Какво да правите, когато неволно сте станали свидетел на влага?

Препоръчваме Ви в такъв момент да помислите дали сами можете да се справите. Обикновено отговорът е: „Не“. Освен ако не сте специалист в областта на откриване на влага и предотвратяване на щети.

Следващата Ви стъпка е да се свържете с професионална фирма за откриване на влага и течове. Имайки предвид, че четете следните редове, не спирайте. Ние наистина можем да Ви помогнем.

В своя професионален опит сме попадали на клиенти, които са решили да отстранят проблема, като направят ремонт. Разбира се, когато не е установен източникът и причината за съответната влага – тя отново избива напред във времето. И ремонтът се оказва безсмислен.

Преди да пристъпите към ремонтни дейности, свържете се с ПроКанал и ние ще Ви помогнем да разберете откъде идва тази влага, защо и как да се справите с проблема по най-подходящия начин.

Откриване на влага с термовизионна камера

Предимството на ПроКанал е, че работи с най-модерното оборудване за откриване на влага и течове. Благодарение на инфрачервената светлина ние можем да видим на екрана на камерата къде се локализира влагата. Това е невъзможно, разчитайки просто на очите си.

Най-важното за термовиозионната камера е, че за нея няма значение къде е позиционирана влагата – под, таван, баня, кухня, стена, парно, радиатор, подово отопление, комин, покрив и т.н. Диагностиката за откриване на влага Ви дава 100% точни и ясни изображения. След като цялата процедура приключи, ще Ви дадем снимков материал за проблемните участъци.

Откриване на влага е неинвазивна услуга, която не изисква къртене или разбиване. Тя отчита температурите на участъците и засича разликите, като по този начин лесно и бързо установява, откъде идва проблемът.

Също така диагностиката Ви дава възможност да предотвратите топлинните загуби в дома, офиса и като цяло помещението, където избива влага.

А ако не виждате влага? Как се извършва откриване на влага?

Понякога влагата е налице без да се вижда. Принципът на откриване на влага е същият. Модерното оборудване на ПроКанал може да засече наличието на влага, още преди тя да е избила.

Не е нужно да чакате, докато видите влага или теч. Колкото по-рано установите и премахнете проблема, толкова повече ще спестите от своите нерви, време и разходи за бъдещи ремонтни дейности.

При съмнение или наличие на влага, свържете се с ПроКанал. Ние ще се появим на Вашата врата в удобен за Вас ден и час. И Ви гарантираме, че работата ще бъде свършена качествено, професионално и на разумна цена.

Не губете време и потърсете помощ!

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Обадете се на тел.: +359 877 336 025

Предлагани услуги

Свържете се с нас

  • +359 877 336 025

Плащане

За удобство на нашите клиенти, разполагаме с ПОС терминал за приемане на плащания с карта.


Откриване на влага и течове

Влагоуловители под наем

Влагоуловители под наем

ПроКанал ЕООД предлага влагоуловители под наем с капацитет до 20 л. на ден за жилища до 180 кв.м.

Повече информация, може да получите на телефони:

  • +359 877 336 025 (mtel)
  • +359 878 215 080 (vivacom)

Абонамент за бюлетина



    Имате запушен канал, скрит теч или ВиК авария?

    Оставете Вашите грижи на нас!

    error: Защитено съдържание!
    Call Now Button