Откриване на течове с термовизионна камера

Ние се гордеем с това, че сме едни от най-добрите в индустрията и имаме 99% успех при откриване на течове. ПроКанал ЕООД разполага с най-съвременното оборудване за откриване на течове.

Прочетете повече

Обследване на течове

Предимствата при обследването на течове с термовизионна камера е че се изследват големи области в сравнение с другите методи за откриване и локализиране на течове.

Прочетете повече

Акустично откриване на течове

Акустичното откриване на течове е един от най-традиционните методи, използвани при откриване на течове от външна водопреносна мрежа. ПроКанал ЕООД разполага със съвременни прибори за акустично откриване на течове във водопреносната мрежа.

Прочетете повече

Откриване на теч в купето на автомобила

Ако имате теч в купето на колата си, трябва да се справите с него възможно най-бързо заради многото сериозни проблеми, които може да предизвика. ПроКанал ЕООД разполага със съвременни прибори за откриване на течове в купето на автомобила.

Прочетете повече

Откриване на тръби

ПроКанал ЕООД разполага със съвременни прибори за откриване на тръби.

Откриване на кабели

ПроКанал ЕООД разполага със съвременни прибори за откриване на кабели, както и всякакви комуникации под земята.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Обадете се на тел.: +359 877 336 025

Теч, но от къде? Тръба, но къде?

Разгледайте нашите услуги за да придобиете повече и по-голяма представа за локализиране на теч и локализиране на тръби и кабели. Екипите на ПроКанал ЕООД, разполагат с модерна техника за локализация (откриване) на течове.

Към всички услуги

Видеодиагностика на канали

Разполагаме с висококачествена техника за видео наблюдение и диагностика, за установяването на всички ВиК проблеми.

Прочетете повече

Диагностика с роботизирани камери

Роботизирани  радиоуправляеми  HD камери,  12 мегапиксела  с  360° ъгъл и зум, показващи метрите за диагностика на тръби от – ø 300 до ø 1500.

Инспекция на канали

Проблемните зони се диагностицират в реално време с голяма точност и прецизност от камерите ни за видео инспекция на канали с диаметри на тръбите – от ø 40 до ø 1500.

Проблем с канализационна тръба?

Разгледайте нашите услуги, за да придобиете повече яснота, какво представлява видеодиагностика на канали и инспекция на канали. Нашите екипи са на разположение и в готовност да Ви помогнат.

Към всички услуги

Пломбиране и смяна на водомери

ПроКанал ЕООД – пломбиране на водомери, узаконяване на водомери и поставяне или смяна на водомери.

Нужда от нова ВиК инсталация? Поява на ВиК авария?

Разгледайте и останалите ни ВиК услуги, за да получите информация за всичко, което Ви е необходимо. Екипите на ПроКанал ЕООД са оборудвани и готови да Ви помогнат.

Към всички услуги
error: Защитено съдържание!
Call Now Button