Как да изберем Фирма за откриване на течове

Появата на скрит теч във Вашия дом, офис, магазин, склад и др., може да бъде изключително неприятно, разрушително и скъпо нещо. Последствията от течовете никога не бива да се подценяват. Теч от 0,5 мм. може да доведе до загуба на 20 литра вода на всеки час, причинявайки значителни разрушения във Вашия имот.

Ако течът не е очевиден, ВиК майсторът Ви може да причини много допълнителни щети при откриването му. Може да премахнете плочки, да разкъртите стената или пода. само за да установите, че източникът на теч дори не е разположен там. За да избегнете тези неудобства, повикайте Вашия личен експерт по откриване на течове от ПроКанал.

Ние от ПроКанал ЕООД ценим Вашата собственост, време и пари.Не се колебайте да се свържете с нас.

Имате скрит теч – какво да направите?

Дори имотът да е застрахован, повечето застрахователни компании не предлагат услуга откриване на течове. Единственото, което ви остава, е да се опитате сами да намерите фирма за откриване на течове, на която можете да се доверите и която ще Ви гарантира, че бързо и точно ще локализира проблема с минимални за Вас разходи.

Ако Ваши познати вече са ползвали такава услуга и са останали доволни от фирмата, попитайте и вземете координати, за да се свържете с нея.

Ако нямате такива познати, потърсете в интернет, и ето някои неща на които трябва да обърнете внимание:

За да направите правилния избор на фирма за откриване на течове, трябва да имате предвид няколко неща:

1. Надеждност – добра репутация

Търсете фирма за откриване на течове, а не реклама.

Един от важните фактори, на които трябва да обърнете внимание, е надеждността и добрата репутация на фирмата.

Потърсете и прочетете повече информация. Вижте отзиви на хора, фирми и държавни институции, които вече са ползвали услугите на съответната фирма.

Надеждността и доброто име на фирмата ще Ви гарантира коректно и адекватно поведение и отношение както към Вас, така и към Вашата собственост.Обадете се и поговерете с тях- сами ще прецените,дори и по телефона!

2. Професионално оборудване за откриване на течове

Понякога течовете на вода могат да бъдат трудни за откриване. Всяка фирма, наричаща себе си „експерт“, трябва да разполага и винаги да носи всички необходими видове професионално оборудване и инструменти, за да открие и потвърди всеки един теч или ВиК проблем.

Професионалното оборудване за откриване на течове в никакъв случай не включва мобилни телефони, смартфони или таблети с камера или мобилно приложение.

Истинският експерт инвестира много средства в техника, която като сума се равнява на цената на средно голямо жилище в София.

3. Квалификация и опит

Българското законодателство не е регламентирало, че за да упражняваш тази професия, е необходимо да имаш специално образование и квалификация. Но да не забравяме,че термографията е наука и не всеки, който държи в ръцете си термокамера, е експерт по откриване на течове.

Термовизионната камера е само част от инструментариума на експерта по откриване на течове, но една неправилно направена и неточно разчетена термограма може да причини много щети. Тук е мястото на сертифицираният експерт.

Той ще гарантира точността на изображението, и правилното дешифриране на топлинния образ.

Има скрити течове, които за да бъдат открити, са необходими не само технологии, умения и квалификации, но и опит. Доверете се на фирма за откриване на течове, която има и необходимия опит.

4. Цена

Последното нещо, което искате, са абсолютно ненужни и скъпоструващи ремонти. За да ги избегнете и не хвърлите парите си на вятъра, изберете няколко фирми за откриване на течове и сравнете техните цени с качеството на услугата,която предлагат.

Внимавайте за баланса: ниските цени могат да Ви струват много скъпо, но и високата цена не винаги е гаранция за качество.

Изберете безкомпромисно качество на нормална цена.

Изберете точната фирма,която ще открие ефективно Вашия теч с минимални или без щети на разумна цена.

Доверете се на ПроКанал.

Ние ще отговорим на всички Ваши изисквания.

error: Защитено съдържание!
Call Now Button