Как да изберем Фирма за откриване на течове

Появата на скрит теч във Вашия дом, офис, магазин, склад и др., може да бъде изключително неприятно, разрушително и скъпо нещо. Последствията от течовете никога не бива да се подценяват. Теч от 0,5 мм. може да доведе до загуба на 20 литра вода на всеки час, причинявайки значителни разрушения във Вашия имот.

Ако течът не е очевиден, ВиК майсторът Ви може да причини много допълнителни щети при откриването му. Може да премахнете плочки, да разкъртите стената или пода. само за да установите, че източникът на теч дори не е разположен там. За да избегнете тези неудобства, повикайте Вашия личен експерт по откриване на течове от ПроКанал.

Ние от ПроКанал ЕООД ценим Вашата собственост, време и пари.Не се колебайте да се свържете с нас.

Имате скрит теч – какво да направите?

(още…)

Прочетете повече

Откриване на скрити течове в дома ви

Как да откриете скрити течове във вашия дом?

Проследяването на скрити течове може да бъде изключително трудно, но е необходимо да се реагира максимално бързо, за да се избегнат пораженията, които причиняват. Ако забележите теч в дома си, с който не можете сами да се справите, ПроКанал ЕООД ще ви помогне, като ви осигури професионална услуга за откриване на скрити течове.

Ето някои признаци и симптоми, по които може да разберете, че имате скрити течове:

  1. Чувате непрекъснат шум от изтичаща вода когато нищо не е включено.
  2. Вашият водомер се върти когато не използвате вода. Маркирайте индикатора на измервателния уред, не използвайте вода за няколко часа, след което го проверете. Ако индикаторът се е преместил, вероятно имате теч от водопровода.
  3. Вашите стени или подове имат мокри, гъсти, влажни или обезцветени зони, когато нищо не сте разлели.
  4. Усещате неприятни миризми, идващи от подове или стени в близост до отводнителни канали или канализации.

Има мерки, които собствениците на жилища могат да предприемат, за да установят потенциални скрити течове на водопроводни инсталации, но най-често срещаните течове се случват на отклоненията, спирателните кранове, връзките на захранващия водопровод и съединителните връзки в канализацията.

(още…)

Прочетете повече

Как да разберете че имате скрит теч от водопровод?

Откриване на скрит теч

Откриване на скрити течове е труден процес и не винаги завършва с успех. Без нужната техника, знания и опит в откриване на течове, това начинание е направо невъзможно.

Лесно например е откриването на теч от душ, тоалетна, мивка, бойлер, миялна или пералня, но какво става с тръбите които не се виждат, които са в стените или в пода, зад шкафове, мебели или чекмеджета? Този скрит теч, ако не може да бъде намерен и бързо отстранен, значително ще повиши сметките ви и ще нанесе големи материални щети както на вас, така и на съседите около вас.

Не се паникьосвайте! Не къртете напосоки! Достатъчно е да установите със сигурност, че имате теч. Единственото, което трябва да предприемете след това е да позвъните на специалистите от ПрoKaнал ЕООД. Наш експерт ще дойде максимално бързо, в удобен за вас ден и час и ще реши казуса.

(още…)

Прочетете повече

6 признака, че имате теч в банята

Теч в банята може да се окаже сериозен битовизъм, който да внесе смут във Вашето ежедневие. Всички сме наясно, че когато се появи теч в банята, е важно той да бъде отстранен възможно най-скоро. Колкото повече отлагате, толкова по-скъпо ще Ви струва.

Но как всъщност да сме сигурни, че става въпрос за теч в банята? Представяме Ви няколко изпитани и проверени признака, че банята Ви има нужда от помощ.

Поява на плесен или мухъл при теч в банята

Вие редовно почиствате своята баня и се грижите добре за нейната хигиена. Откъде тогава се появи този мухъл/плесен? Не е възможно да е само от изпаренията… И сте прави! Не е.

(още…)

Прочетете повече

Професионална помощ за отпушване на канали

Предимствата на професионалната фирма за отпушване на канали

Това, което прави фирмите, изградили бизнеса си върху услуги по отпушване на канали и други ВиК услуги, е професионалната подготовка на техните служители и модерната техника, която позволява качествено, бързо и ефективно отпушване на канали.

Предимството на професионалните фирми за отпушване на канали е и тяхната работа на авариен режим. Т.е. те идват по най-бързия възможен начин, когато при Вас настъпи неотложен проблем с кализационната система. Те са специално подготвени да реагират бързо и адекватно, за да Ви посетят незабавно на посочения от Вас адрес. Когато пристигнат на мястото, Вие можете да се успокоите, защото със себе си те водят и „пълно бойно снаряжение“ – професионална техника за отпушване на канали.

(още…)

Прочетете повече
error: Защитено съдържание!
Call Now Button